2012-12-12 @ 19:31:11

Besvikelse!

Vi skulle ju åka och träna för Peter i ridhus idag vilket vi var jätte taggade inför! Det skulle bli så jäkla kul att få rida i ett ridhus! Slippa vara ute och frysa och blä men nej.
Först messa Peter och säger att hon som skulle hålla i att vi fick komma dit var sjuk så vi skulle inte få rida i ridhuset utan få åka till hans bana på gården istället. Besvikelsen var stor och jag kände nästan att vi lika gärna kunde stanna hemma, så gärna ville jag rida i ridhus!
 
Och ja, stanna hemma fick vi!
Jag tog in hästarna och pappa kom med transporten och jag började borsta dom och när jag skulle komma till hovkratsningen så såg det fint ut ända tills jag lyfte sista hoven på Atli... Tror ni inte att den sko j-vln var borta!? Jaha, då var det bara att avboka Peter och boka hovslagaren istället... Och ringa mamma för att be henne köpa nya snösulor för inte hittade jag skon i den över halv meter höga snön inte... 
 
Dock slutade det bra ändå med mycket skratt som vanligt när det gäller mig och Julia och filmer och trix och allt var det var! Det blev en lek dag idag helt enkelt :)
 
Det här tränade vi på istället ;) (filmer kommer)

Kommentarer:
Postat av: Frida

Dom tappa alltid skorna vid fel tillfällen, så är det jämt.

2012-12-12 @ 20:47:21
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0