2012-12-18 @ 09:56:00

Favoriten i slutet av ridpasset

Något som jag insett att Atli verkligen älskar så är det att trava av sig i slutet av passen. Han går ner i en riktigt djup och trevlig arbets form och verkligen sträker ut hela ryggen! Han älskar det!
Det är ju lite konstigt eftersom det måste ändå vara lite jobbigt att använda ryggen så pass mycket som han gör då, men men!  Det gör ju inget för mig att han bygger lite ryggmuskler! :)
Så här fast ibland ännu lite lägre brukar han gå!
Jag tror att det är super bra ja! Han får ett härligt häng i steget och han slappnar verkligen av när han får göra så här. Jag inbillar mig även att han lättare "hämtar andan" efter ett tufft ridpass om han får trava av sig lite innan vi skrittar.
 

Kommentarer:
Postat av: Frida

Svar: Haha, ja det är precis så det ska vara :) Plus något gott att tugga på!

2012-12-18 @ 19:34:29
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: rebecca

sv:
Nej förmodligen så ser ingen skillnad, jag smörjer innan tävling bara för min egen skull typ ;)

Jag bor i Hallstahammar men har hästen i Kolbäck, Bolunda - ca 5 km från Strömsholm;) Så det kommer ta typ 15 min för oss att åka! Vart bodde du? Tror jag har frågat det förut men minnet är bra men kort.. haha

Okej kul! Det borde ni testa, hästarna älskar det också :D ( när dom förstår vad dom ska göra:)) Så fort Nótt hör en fyrhjulingen spetsar hon öronen och vill springa haha!

Ja åh det skulle vara superduperkul om du kunde fota oss!! Jag har bett mammas "kille" att filma oss, så jag vill mer än gärna ha bilder på oss också:D

Kram!

2012-12-19 @ 11:42:49
URL: http://rebeccamj.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Sv: Tackar! :D

2012-12-28 @ 10:22:32
URL: http://tennisryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0