2012-12-15 @ 21:32:00

Helgen hittills!

Hej!
 
Ja nu är jag hos Jossan hela helgen. Efter skolan igår så tog vi oss hem till Jossan och så har jag sovit här inatt och blir kvar tills någon gång imorgon. 
Igår red vi i högsnön på varandras hästar. Vi har tänkt att vi ska byta hästar lite oftare och regelbundet eftersom det är roligt och nyttigt att rida "nya" hästar också. Det var väldigt roligt att rida Atli och Jossan har verkligen kommit framåt med honom. Vi började med att värma upp på banan och Atli har fått jätte mycket starkare tölt och är super mjuk. Sen var det som alltid när jag rider Atli väldigt roligt att få trava oredentligt och så obehindrat, det är så enkelt med honom.
För Jossan och Stelpa tyckte jag också det gick bra men Stelpa jävlades lite med henne och skulle testa, typiskt henne, så hon var rätt seg ibland.
Sen gick vi ut i den höga snön och travade och galopperade lite. Det tyckte båda hästarna var jätte jobbigt och de var ganska trötta efteråt. Det var ca 50 cm snö överallt så det fick jobba rätt bra, speciellt Stelpa som har mycket kortare ben.
 
Idag så har vi tolkat med Stelpa. Jossan och Anna red lite på Atli först och sen tog vi ut Stelpa. Det här gången tolkade vi på en bob, en sån här:
Och det var mycket enklare att åka på en sån än på skidor så nu kunde vi galoppera också. Stelpa skötte sig jätte fint och här kommer en liten film som vi gjorde undertiden :)
 
 Det var det, imorron blir det äntligen lektion för Peter om alla är friska och skorna sitter kvar :D
 
Kram

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0