2012-02-18 @ 19:15:05

Lite av varje...

Hej!

Ja, idag har lite av varje hunnits med.
Vad Jossan har gjort:
idag har jag last tränat Atli. Det gick hyfsat bra. Första gången toget det typ en halv timma att få på honom men sen gick det lite fortare desto fler gånger vi lastade och till slut gick han på utan en massa smackningar och slit och drag. Oma jag ska beskriva hur det såg ut så kan ni tänka er en åsna och 3 barn, den första står och hänger i grimmskaftet och dom andra två försöker förjäves att putta på där bak och åsnan den rör sig inte ur fläcken. Haha!
Ja sen åkte jag till min farmor och firade henne eftersom hon fyllde år i trosdags. Blev smörgåstårta och bullar och saft! Så gott så! Sen åkte jag hem och fick tag på Julia i sista stund och frågade om hon ville sova över hos mej så slapp hon iaf gå upp en halvtimma tidigare. Sen till stallet och jag red en kortis på banan. Blev bara mjukgörande och lite trav så att han skulle få bort eventuell träningsverk lite grann iaf. Sen packade vi inför morgon dagen och gav hästarna mat! 

Vad Julia gjort:
Ja först så var jag och klippte mig. Väldigt otrevlig frisör men det blev fint tycker jag i alla fall. Dock får ni ingen bild nu då håret är helt blött. Sen har jag köpt födelsedagspresenter åt små syrrorna. Sen åkte jag och pappa till stallet. Jag longerade Stelpa i den lite djupare snön och det gick väldigt bra. Hon kunde både trava och galoppera på normalstor volt. Dock tror jag hon är bruntig för hon var allmänt tjurig annars. Sen åkte vi hem och när vi möter Jossans bil på vägen så stannar vi och Jossan föreslår att jag ska byta bil så kan jag sova över hos dom till imorron. Så in i nästa bil och så tillbaka till stallet. Där vi fixade och packade inför tävlingen imorron. Sen kom vi in genomblöta...


En hund som var lika blöt som oss när hon kom in...

Ja, min lill hund.......

Kram! Jossan och Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0