2012-07-29 @ 19:55:38

De blir bättre och bättre...

Såren såg bra ut och sadelgjorden låg knappt på där så det blev sadel på och så ut och rida. Red fram och tillbaka till fjällnora som vi kallar det. 
På dit vägen så var Stelpa väldigt seg och ville vända hem hela tiden. Hon var ganska stel i sidorna och tog ganska mycket stöd i tyglarna. Inte för att det är mycket, Stelpa brukar knappt ta stöd alls men nu så gjorde hon de. Första tölten var katastrof, ren grisepass rakt igenom.
 
Men det blev som vanligt bättre och bättre ju längre vi red. Vid fjällnora stannade jag och jobbade lite tölt på volt, sen på hemvägen så var det en väldig fart på damen. Fort, fort skulle de gå i alla gångarter. Men gångarterna var mycket bättre nu, tölten var nästan klockren. 
Hon fick skritta av en ganska lång bit så att hon skulle varva ner ordentligt. När vi kom tillbaka så stretchade jag henne och då var hon minnsan inte så stel i sidorna. Slog knut på sig själv utan problem ;P
Har inga bilder på när hon stretchar halsen men hon är ganska vig i benen också, har blivit mycket vigare sen det här kortet togs ;)
 
Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0