2012-07-24 @ 22:13:21

Mycket hästar!

Hej, hej!
 
Sorry hörrni, jag glömde tumstocken idag igen men ska verkligen försöka komma ihåg den imorron ;)
 
Idag var jag i alla fall först till 4H och testade rida Allis (nya hästen där), jätte kul att testa nya hästar tycker jag. Ibland har jag lust att bara åka och provrida hästar för att provrida, se hur den hästen fungerar och vad man kan göra med den. Fast jag förstår ju om man som säljare inte tycker det är så om det kommer massa oseriösa människor och ska provrida. Men i alla fall, det gick bra. Allis har precis som Stelpa svårt för höger galoppen men det gick hur bra som helst, hon tog två höger galopper utan problem :P
 
Sen var det bara hoppa in i bilden och direkt iväg till Stelpa. Idag hade jag en lillasyster med mig som hjälp. Ganska praktikst, jag longerade Stelpa med henne på ryggen. Då får Stelpa träna balansen i traven med ryttare och jag ser fortfarande från marken hur det ser ut.
Stelpa skötte sig mycket bättre idag, bråkade inte alls nån gång. 
Travade över lite kavalettibommar och på volt och det gick bättre och bättre hela tiden. Sen tränade vi lite taxering i galopp också. Det har lilla Stelpa blivit mycket bättre på än förut. Förr så blev det kaffeved av allt varannan gång men nu rev hon bara några få gånger. 
Det var inget högt hinder, bara några bommar på marken, men det räckte och snart kanske vi kan köra med lite galoppbommar för att se om hon kan korta upp galoppen :P
 
Sen kom vi på ett nytt trick idag :D Gissa vad det kan va! Det är ett nytt sätt att komma upp på hästen. Avslöjar imorron när jag kommit på nått bra namn, tills dess så kan ni gissa och de som gissar rätt får en länkning ;)
Min lilla cirkushäst :P
Allt för idag!
Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0