2012-07-31 @ 00:06:38

Om det finns något som man kan sakna mer än lukten av häst så ska det väl vara hästen!

Nu är jag hemma igen!! :D .... på en kort visit för att sedan fara igen....
Ja lite jobbigt känns det faktiskt att åka till NM på torsdag. Nu känner jag faktiskt för att ta det lite lugnt och bara vara hemma. Men men!
Det kommer nog bli riktigt roligt iaf!
 
När vi äntligen kom hem efter 7 timmars bilfärd så mådde jag inte riktigt bra... Det kändes kontigt i magen och jag kände mig liksom lite knäsvag... Detvar en jätte konstig känsla.
Men jag fick reda på var det var efter vi hade packat ur bilen och kramat om pappa och gått över till Atli! När jag såg honom så var allt bara borta! Jag hade saknat honom så mycket men inte riktigt märkt det förrän vi kom hem.
Och det verkade som om han hade saknat mig med för när jag ropade hans namn spetsade han öronen och kom fram till grinden och vi stod där och myste i säkert en halv timma om inte mer! Han fick en morot och sen stod han där med mulen mot min mage och halv sov medans jag klappade på honom. Mitt hjärta! Jag var tvungen att flera gånger blinka bort tårarna ur ögonen! Usch vad jag hade saknat honom!
Sen la han sitt huvud över axeln på mig och sen blev det bara tyngre och tyngre. Vi bara myste han och jag!
Han är då go mitt hjärta!
 
Det är inte bara honom jag har saknat utan att rida också! Det bara kryper i kroppen på mig! Därför vill jag inte heller åka iväg igen. Jag vill sätta igång Atli igen och rida honom igen!
Ucsh! Jag kommer aldrig att klara mig utan ridningen...
 
Men! Jag har inte suttit helt still i norrland heller! Jag har faktiskt sprungit två gånger! Och jag lyckades springa ca 2 km utan att stanna också! Det är jag riktigt stolt över faktiskt! Men ändå han man väl gått upp i vikt... Men men det är sommar! Och då är det inte bara hästarna som lägger på sig lite! ;) Atli är föresten väldigt tjock nu.... Men men, så ska de väl vara också när dom får vila :) Vi får ta och jobba bort det sen!
 
Här hade jag tänkt att ladda upp lite bilder från norrland men jag lyckades inte så bra med det så vi får se om det kommer lite bilder sen eller inte ;)
Ni får en bild på mig och Alti iaf :)
 
Kram! Jossan

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0