2012-06-29 @ 17:01:40

Det som var och det som kommer

Ja... Det verkar ju som om vi har tagit en blogg paus här... Det har verkligen inte blivit många inlägg den här veckan men det går inte att göra något åt nu!
 
Igår var iaf hovslagaren här! glömde skriva det men i onsdags så skyndade jag mig hem allt vad jag kunde för att hinna till hovslagaren i tid och sen visar det sig att hon inte skulle komma förrän dagen efter! -.-'
Men igår var hon här och skodde på Stelpa och Blesa nya skor och verkade Solblesa.
Blesa har inte värdens djupaste hovar och även ganske tunna sulor så M (hon får heta så nu min hovslagare) råkade klippa lite för mycket så att det började blöda. Men det gjorde inte ont för Blesa rörde inte en fena! Så det behöver ni inte oroa er för. M sa att det var som när vi skär oss i ett finger. Det blöder ganska mycket och det blir lite ömmt men på oss gör det ju också ont. Det gör det inte på hästarna för dom har inga nerver så långt ut i hovarna.
Men det blödde en hel del och såg väldigt hämskt ut måste jag säga! Sen blev hon ju tvungen att slå på skon också vilket gjorde så att det inte slutade blöda i första taget heller...
Men M baddade med koncentrerad jodopax och tog även en tuss bomull med jodopax och la under en sula så att det inte skulle komma in bakterier och sulan var för att hon skulle slippa bli så jätte öm.
Idag ska jag ut och känna så att det inte är någon stark puls i benet och om det är det så ska jag ringa henne så kommer hon ut.
Det som kan hända nu är att det hann komma in bakterier i såret och att det nu bildats en hovböld.
 
Idag gick jag hem efter jobbet. Eller ja. Först en buss sen hoppa på nästa för att sedan hoppa på en till! Jag brukar vanligtvis bara åka två bussar och sen behöver jag gå 5,6 km men nu på sommaren finns det en badbuss som går halvvägs hem till mig! Skit bra! Så jag behövde bara gå ca 3 km hem! Skönt var det!
Men min träning är inte slut för idag! För Julia ska komma ut också och då ska vi ut och springa med hästarna!
Tror nog att vi hoppar styrke passet idag igen.. Kanske att vi kör något lite lättare men vi måste ju också orka rida våra hästar på tävlingen imorgon! Och sist vi körde styrka jag och Julia så hade jag träningsverk i typ en vecka.... "/
Och det var inte lätt att rida med träningsverk... Inte när man verkligen måste Rida sin häst.
 
Jag älskar denna hästen! kolla på den Super smala snoppen som den har! Haha!
Hur häftigt som hälst!
 
Kram! Jossan

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0