2012-06-22 @ 20:31:56

Kaos!

Hej!
 
Asså ja, nu har jag inte uppdaterat bloggen på år och dar känns det som... Men det har varit en kaos-vecka hela veckan och den är inte slut än. Har inte varit så här stressad och haft hjärnan på så mycket högvarav sen veckan innan skolavlsutningen, inte så länge sen men det gör inte saken bättre :P Och sen har blogg.se gjort om hela "bakom-kulissen" grejen, och jag vet inte om jag gillar det eller inte än men jag har inte haft tid att kolla på det alls heller.
 
I alla fall, jag drar hela veckan från början... om jag kommer ihåg ;)
Måndag: Stelpa vilade, jag jobbade på 4H, sen red jag där och sen var det vollyboll.
Tisdag: Tänkt att jag skulle rida men pappa glömde mig och så blev det för sent för att åka till stallet så jag blev kvar på 4H och spela vollyboll efter jobbet där.
Onsdag: Jobbade på 4H, red Stelpa och sen tillbaka till 4H och spela vollyboll.
Torsdag: Jobbade, tänkt att jag skulle rida men jobbet drog över pga ett vattenkrig... så hann inte rida.
Fredag: Idag var det gå upp tidigt och rida, blev ett pass på banan/ängarna - tränade galopp på volt vilket gick rätt okej. Sen midsommarfirande resten av dan ;)
 
Nu är jag helt slut, så ska försöka lära mig bloggen lite och sen sova i tid. Imorron får vi se vad som händer, som ni kanske ser planeras varje dag vart eftersom. På söndag ska vi rida på förmiddan och sen till 4H och spela vollyboll osv.
Som ni ser är det en del vollyboll också, faktiskt riktigt roligt. Vet inte om de e själva sporten eller människorna jag spelar med men kul är det ;)
Liten sommarbild så länge, får se om det blir några fler inlägg ikväll, beror på om jag fattar sidan eller inte ;)
Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0