2012-06-25 @ 07:02:22

Usch, vilket väder!

Hej!
 
Ja det har varit riktigt dålig uppdatering på bloggen men jag har verkligen ingen lust när jag inte kan ladda upp bilder, kolla statistik...osv. Har i alla fall hört av mig till blogg.se och sagt att det inte fungerar för mig.
 
Jaja, tänkte skriva lite kort om igår. Som sagt red vi ut och Stelpa var på tölthumör precis som Atli. Och jag tycker det märks att hennes tölt blir bättre för nu har hon mycket mer frambensrörelser, inte bara med boots, utan också ;) Det är så häftigt att rida henne då för man känner hur hela hästen töltar.
Och jag vet inte om tölten stärker traven men nått måste det vara för den blir allt stadigare den med, sakta men säkert. Nu kan jag svänga henne lite och på ovalbanan klarade hon faktiskt kurvorna i trav, det är inte varje gång ;)
Galoppen gick också bra, la inte jätte mycket energi på att träna den mest att hon skulle ta rätt galopp bara. Fast en gång så samlade jag henne och så skulle vi ta kort galopp. Har inte ridit det många gånger alls på Stelpa. Men det gick, jag vart så förvånad att jag sa rätt ut: "Oj, hon kan!". Haha, ja lite roligt hur förvånad man kan bli av att hästen galopperar långsamt :P
Sen var det backen som Jossan skrev om och så lång avskrittning hem, efter det stretching. Och den ger resultat den, tycker Stelpa har blivit mycket vigare sen vi började igen. Jätte kul :D
 
Idag får Stelpa vila, jag ska jobba och sen rida på 4H. Kul i det här regnet... Aja nu måste jag äta frukost så jag hinner ;)
 
Förresten, tänkte kolla det här. Har era hästar tappat all vinterpäls? Stelpa har endel kvar på bakbenen och fäller typ vårpäls också... Någon mer som har det så?
Lurvmaja nr. 1! (bilder från typ februari...)
Kram Julia

Kommentarer:
Postat av: Clara

Svar (jossan): En kvinna vill låna henne till skånemästerskapen i slutet av juli, och då vill hon även träna med henne innan. Så hon blir utlånad till henne, då hon är väldigt duktig och rider för B-instruktör varje vecka :l mindre kul för mig dock haha!

Svar: Jaha tråkigt :-( ska du ta lov då eller har du en annan pålle att rida? Under tiden?
Jossan

2012-06-25 @ 12:07:03
URL: http://tvistirni.webblogg.se/
Postat av: Clara

Haha Svea har också en el vinterpäls kvar, sitter som små fläckar här och där! Ser lite löjligt ut :)

2012-06-25 @ 15:16:01
URL: http://tvistirni.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0