2012-06-02 @ 17:08:27

Vilket väder?!

Hallå!
Idag gick jag upp kl 6.. Inte vad jag ville precis men ska man på hund-utställning så ska man.
Och ja.. Ni kan ju tänka er... Pudel = MYCKET päls. Mycket päls som ska stå upp + detta blås och spöregn väder = katastrof!!!
Domaren dömde dessutom JÄTTE snålt! Tex. Så var det ca 20 snygga hannar var av tre fick ett Ck (Ck=certifikat kvalitet. 10 st Ck= ett Cert(=Certifikat). Om man får tre Cert så blir man svensk Champion.)
I vår klass var det 5 unghundar. Var av en fick excellent och ett Ck och tre fick very good och den femte fick nog bara good för den fick ingen placering alls i den klassen.
Vi kom iaf på en tredje plats :) ganska nöjda är vi ändå :)
Men den Domaren stryker vi iaf från våran lista på vilka vi ska ställa för och inte.

Sen bar det av hemåt och vi slängde in grejerna ifrån bilen för pappa, Anna och jag var minst lika trötta och hade varit lika kalla (det var varmt i bilen vill jag lova ;) . ) så när vi hade fått alla grejer innan för dörren sprang jag till mitt rum och slängde mig under täcket och somnade på tre röda. :P sov bara en och en halv timme men det var skönt det med :)

Jag har egentligen inte bestämt mig för om jag ska rida eller inte idag men det lutar åt inte eftersom jag måste lämna in två grejer till skolan på måndag... Och jag darrar som ett asplöv så fort jag reser mig ur sängen för att det är så kallt inomhus. Då känns inte så frestande att gå ut och rida i spöregnet och blåsten.. :/

Kram! Jossan

Min söta vovve :)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0