2012-03-02 @ 20:06:01

Fina lilla häst <3

Hej!
Idag åkte jag ut till stallet med pappa och lillasyster och tog hand om Stelpa. Så kul att se henne igen, haha, det har bara gått 3 dar men det känns som en evighet. Lilla gumman, hon verkade glad över att få komma in från hagen, haha hade riktigt bråttom.
Tog och longerade lite på banan eftersom hon ska jobba hårt i helgen så får hon en liten mjuk start. Vi ska ju tävla imorron, ROLIGT, och sen på söndag ska vi rida lektion för Peter. I alla fall så skötte hon sig bra idag. Var lite stel i början men det släppte snabbt och då gick det mycket bra. Hon travade fint på volt, till och med i form :D!!!
Pappa och lillasyster fick också longera lite och det gick bra. När pappa longerade så fick Stelpa lite vårkänslor och körde en liten bockserie när pappa smacka på henne. Men pappa klarade det bra, tog tag i henne och höll sig lugn. Sen körde vi lite horsemanship och det var så kul att se Stelpa och min lillasyster (8 år). Båda var så koncentrerade, men de fungerade jätte bra ihop :)
Nu ska jag planera allt för imorron och packa så att det går så snabbt och smidigt som möjligt på morgonen. Ska upp 05:00, men men så är det...
Fina lilla häst <33
Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0