2012-03-31 @ 23:23:15

Kursen

Hallå!
Jag var ju på kurs idag ja. Det gick faktist riktigt bra! Han var jätte fin och takt säker i tölten och han gick till och med i form några steg då och då! Han blev ju då väldigt flängig med huvet men jag var överlycklig över att han börjar bjuda på formen!
Han var även väldigt liksidig idag! Det spelade nästan ingen roll om jag var i höger eller vänster varv han var lika fin i handen i båda! Tror verkligen att han gillar det där bettet alltså! :D
Han ville däremot inte ta vänster galopp idag. Det är väldigt konstigt eftersom det brukar vara hans starka galopp... Men men det kanske blev något missförstånd där.

Alla fick ju poäng på andra lektionen också! Den var mer som en tävling fast hon gav oss tips under tiden.
Måste säga att jag är förvånad! Hon sa iofs att hon hade varit lite snäll med poängen nu men hon sa också att det var fullt möjligt för mig att få dom här poängen och även ännu högre framöver! :D IIIH! Så glad jag blev!!
Här kommer poängen:
Kort tölt (eftersom han inte kan snabbare.. :P) : 5,5 
Fick -0,5 eftersom han var väldigt ostadig och flängig i formen. Om den hade suttit så hade jag alltså fått en 6,0:a!!!?? :D :D
Trav: 6,0
Galopp: 6,0+ (skulle ha drivit mer så hade han fått mer poäng)
Skritt: 7,0 (?!)

Han var sååå duktig!! Och OJ vad stolt matte jag är just nu!!! :D :D :D

(lägger in kommentarerna senare för nu väntar sängen..)


Kram! Jossan

Kommentarer:
Postat av: Hannah

Vad kul att det gick bra, vem tränade du för? : )



SV: ang. din fråga om vad som fick mig att fastna för islandshästar, så har mamma alltid haft islandshäst och jag har ridit lite på dem i bland. Men för två-tre årsedan när vi skulle rida in vårt sto och jag hade vid de tillfället ingen egen häst så vart de att jag började rida henne. Det blev lite kurser och jag var fast. Har tävlat mycket dressyr innan och jag gillar den typen av tävlingsgrenar. Det är helt enkelt en underbar hästsport! Riktiga energiknippen! Den störta skillnaden är storleken och de extra gångarterna. Det är mycket mer att hålla koll på! Vad jag förstår så har du tävlat islandshäst innan? :)

2012-04-01 @ 00:10:56
URL: http://hannahljung.blogspot.se
Postat av: Tessan

gud så fina poäng, vad roooligt att det börjar släppa nu för er :D

Vem red du för??

2012-04-01 @ 00:40:31
URL: http://thereseflodin.blogg.se/
Postat av: Tessan

SV: Förstår dej! Jag har fått börjat bromsa nu. Ska rida halvt intensivt fram till hingstfestivalen, sen efter det får han vila lite. Han kan "aldeles för mycket" för sin ålder... Man skulle kunna pressa han hur mkt som helst o han skulle bara göra... sååå svårt att inte gå för långt, men nu ska vi gå tillbaka till dagisstadiet lite =)

2012-04-01 @ 10:06:06
URL: http://thereseflodin.blogg.se/
Postat av: malin

va roligt! Grattis :)

2012-04-03 @ 13:43:14
URL: http://malinsjolander.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0