2012-05-25 @ 23:39:40

Sammanfattning

Hej!
Tyvärr blev det bar jag som sprang eftersom Julia fick brottom men det gick bra :) Jag sprang nog mer är nörra gången iaf. ;) Atli skötte sig mycket bättre också så det blev lite lättare för mig att springa.
Jag gjorde dock inga styrke övningar sen för jag orkade inte helt enkelt. Jag var tvungen att ta en paus och dricka massor av vatten eftersom det var så varmt! Sen orkade jag inte. Men jag har sprungit/gått 4 km idag iaf!
Bättre än inget!

Men det var ju en sammanfattning jag skulle göra.
Jag har ju inte sagt precis hur det gått den här veckan så jag gör det nu.
Som jag skrev så hade jag ju en riktigt dålig start på dagen i tisdags. Matte nationella som jag typ sumpade totalt osv.. Men sen så gjorde dagen en kovändning och blev typ den bästa dagen i mitt liv! Haha.. Ne men bästa dagen på länge!
Jag har ju fått träna på att aktivera Atlis bakben igen och det har inte varit det lättaste.. Han har varit trög för skänklarna och jag har verkligen kämpat som ett djur utan framgång... Sen efter för förra lektionen så började jag alla rid pass med att flytta honom för skänkeln och han skulle reagera snabbt! Sen gick det bara bättre och bättre. Jag satte på honom boots bak och då gick det riktigt bra! Då tror jag poletten trillade ner för oss båda! Jag kände hur det skulle vara och Atli förstod att det var bakbena som skulle med.
Sen gick tölten jätte bra men formen fanns inte någon stans... Några få korta steg ibland typ.. (det här var alltså i söndags)
Sen på måndagen så longerade jag med boosten på bak och tränade trav och galopp. Det gick jätte bra och han arbetade ordentligt med ryggen!

Sen kom tisdagen. Jag hoppade upp och verkligen förväntade mig att det skulle gå skit.. Jag hade fått låna ett par nya tyglar av Sara som det var en såndär grej som mäter om man är hård i handen eller inte.
Denna grej:

Jag var helt säker på att den skulle vara på röd hela tiden...
Så berättar jag för Sara att han töltar rent men formen är bortblåst och eftersom han töltar borde jag ju ha bakbena men eftersom inte formen är där så vet jag varken ut eller in.
Sara säger åt mig att sätta igång så hon kan se om jag gör rätt eller helt har spårat ur och då hände det "omöjliga"!
Han samlade sig fin och sen fram i tölt och formen bara var där! Vi dansade fram i den kortaste tölten jag någonsin ridit i form och allt! Och den fungerade varv, på varv, på varv!
Jag var helt chockad! Gud så underbart det var!
Ooch Sara bara undrade vad jag tyckte var fel... Haha! Jag fick jätte mycket beröm av Sara och det känndes riktigt skönt!
(Det är inte så att Sara inte ger beröm! ABSOLUT inte! Hon ger bara inte lika mycket som Peter vilket passar mig bättre för då tar jag åt mig mera. Om man säger bra till mig hela tiden så fattar jag inte vad jag gör som är bra i slutändan. Sen måste man peka med hela handen och vara ganska "hård" på mig för att jag ska ändra på mig.)
Sen tränade vi trav och Jisses vilken storhäst trav han fick ibland! Och JISSES vad jobbigt det var! Jag kan säga att det var värre än tölten för både mig och Atli. Tillslut valde till och med Atli att tölta själv för han ville inte trava mer! Haha!!
Sen Galoppen den gick inte så bra för Atli tyckte den var så extremt jobbig så han drog iväg utåt  när vi var på volt och han klarade inte svängarna på fyrkantsspåret men rakt fram var han urhäftig!

Okej.. Jag tror det får recka för det här inlägget.. :P Får skriva det andra passet i ett annat inlägg :P



Kram! Jossan

Kommentarer:
Postat av: Emma G

Sv: Ja vad kul att du ska vara med! :D Jo precis, det är bara tänka lite extra så får man nog det som en slags rutin liksom haha! ;)

2012-05-27 @ 18:13:50
URL: http://freyfaxi.blogg.se/
Postat av: Clara

är inte den där mätningsprylen ivägen? :0

2012-07-27 @ 10:09:45
URL: http://tvistirni.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0