2012-05-10 @ 15:41:33

Här igen ;P

Hej!
Ja som ni kanske märkt har jag inte bloggat de senaste dagarna, men vi har prao i skolan nu så hinner inte. Jobbar på ett café så börjar 7 och direkt efter det så åker man till stallet, sen är man helt död när man kommer hem... Men idag så ska jag inte till stallet så bloggar lite ;)

I tisdags så red jag och Jossan ut och tränade lite allt möjligt. Stelpa var lite piggare än i helgen, så det var väll bra. Lite seg ibland i tölten, hon liksom verkar inte orka lyfta på fötterna alls. Men annars så töltade hon fint. Sen snubblade båda hästarna genom skogen hem. Ingen av som gillar att gå i leran i skogen och de gör allt för att slippa. Men det är inte så kul när två unghästar går in i skogen och helt plötsligt få två benextra och ska leka stenbock. Knäpp hästar, finns det en sten att snubbla på så gör man det...
Sen igår så longerade vi. Och det har ju Jossan redan skrivit om. Vi körde med lite inspänning och jag tror det är bra för Stelpa. Hon behöver ju bygga ryggmuskler men hon kan inte gå i form i så många gångarter när jag rider, men det här fungerar ju så vi kanske kör med det lite oftare.
Imorron så ska vi ut och jogga med hästarna hade vi tänkt, hmm vi får se hur det går... :P
Jogging...
Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0