2012-11-20 @ 22:28:11

Att jag alltid ska underskatta honom...

Jag fick ingen vidare wow känsla idag även om jag känner att jag borde ha fått det... Han gick verkligen fint idag! Klockren tölt nästan lite passaktig vilket faktiskt är positivt i mina ögon! Haha! Då tänker han iallafall lateralt istället för diagonalt vilket han måste för att tölta riktigt bra ;)
Bakbena var med suuper mycket och jag kunde till och med få honom att hålla formen en bra bit i kort tempo tölt! Galoppen var också super! Lite platt i bland kanske men vi kunde galoppera jätte långsamt och i en fin form! Där fick han träna magmuskler må jag säga!
Traven var nog också fin egentligen men jag har så svårt för att rida trav i overallen...
Och det kanske är därför jag inte känner att jag får någon wow känsla heller... Jag rider så fruktansvärt dåligt i overall.. Det går inte att komma undan. Jag åker som en vante sadeln och i dom stora byxbena. Allt bara glider känns det som... Inte är det kul iaf.
Tölten och skritten är det enda som går att rida ordentligt. I traven och galoppen så måste jag knipa åt lite med knäna för att sitta ordentligt men overallen gör att jag inte kan det för mina knän glider iväg och jag studsar som en studsboll på ryggen på honom. Och om jag ska rida lätt får jag inte tag på honom på samma sätt som när jag sitter ner.
Nej. Diss till overallen!

Men en sak är klar iallafall! Jag tor jag har en rätt fin häst ändå ;)
Här var vi för ett år sedan. Nu känns det som vi är tillbaka där igen fast kanske något bättre eftersom jag inte måste driva så med hälarna för att han ska tölta sådär... ;)
 
Jossan

Kommentarer:
Postat av: Cavallii

Jätte fin blogg! :)
Var gärna med i och tävla om veckans blogg här, http://cavallii.blogg.se/2012/november/vill-du-bli-veckans-blogg-gor-da-sahar.html :D

2012-11-20 @ 23:08:43
URL: http://Cavallii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0