2012-11-12 @ 12:41:00

Läsar fråga!

Har ni klippt era hästar? Varför? Varför inte? Och hur har ni klippt dom?
 
(första gången vi klippte hästarna)
 
Kram! Jossan

Kommentarer:
Postat av: rebecca

Ja jag klipper hästen om den behöver det = blir svettig vid ridpass. Jag klippte Nótt när jag red henne, klippte halva halsen och under magen och OJJ vilken skillnad det blev på hästen! Pigg och glad, det var som att bli av med 6 overaller för henne typ ;) du kan se bilder jag lagt upp på bloggen.

Men efter att hon gick på vila har jag inte klippt henne, det känns bara onödigt eftersom hon bara ska gå i hagen och blir ej svettig. Ska dock raka henne när hon kommer in på box igen sen i januari - och då får jag förmodligen använda mitt nya täcke också :D hihi. ( Dock bara när hon blivit svettig och ska ut i hagen.) För klipper man så lite som jag gör så behöver dom inte täcke om dom inte är svettiga! =)

2012-11-12 @ 19:51:45
URL: http://rebeccamj.bloggplatsen.se
Postat av: rebecca

svar på kommentar:
Ja det gjorde jag med, stretcha på säger jag bara! ;)

Nótt vilar för att hon är värd det, hon har trots allt varit superduktig på ridlektioner och till och med kurser. Man glömmer lätt bort att hon bara är 4 år, så det var dags för henne att få vila :) Egentligen hade jag tänkt två månader men hon har krigat på så bra nu så hon är värd tre månader.. :)

Bra :D kul!

2012-11-13 @ 10:30:02
URL: http://rebeccamj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0