2012-11-16 @ 08:47:00

Vill-ha-bett

Om det är något som jag är sugen på att testa så är det EE-bettet. Jag vet inte om Atli skulle funka bra på det eftersom det är lite likt happy-tounget som han bara funkar på ibland.. Men samtidigt så funkar han alltid på alla tredelade bett jag har och EE-bettet är också tredelat sådet kanske skulle funka bra ändå.
Och när han funkar på Happy-tounget så är han underbar! Tänk att få den känslan lite oftare..
 
 
Sen vet jag att både jag och Julia skulle vilja ha varsitt två delat lock-up från Bomber. Ingen utav oss har två-delade bett för vi är båda emot dem eftersom dom kan vika sig så hämskt. Men med lock-up så kan dem ju inte det så det skulle vara ett alternativ. För det känns ändå som om det blir lite enformigt med bara tredelade bett eller raka bett hela tiden.
 
Har ni någon erfarenhet av dessa bett?
 

Jossan

Kommentarer:
Postat av: rebecca

Jag använder typ bara bomber bett. Jag har bla ett lock up. Kan bara säga - BÄST. Jag rider med det mer än ofta och har använt det på många hästar - alla går lika bra på det =) Jag tycker inte om tvådelade som ni, men eftersom bettet har ett stopp, så den inte kan "dela" på sig så kunde jag inte motstå att testa och det var bra - för det är mitt "huvudbett" som jag rider med ;)

Jag köpte för länge sen EE-bettet och använde det på min första häst men det var ingen höjdare. Han hatade det bettet så det var bara att sälja... Men olika hästar behöver ju olika bett så det kanske funkar bra på era hästar :)

2012-11-16 @ 09:35:31
URL: http://rebeccamj.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Jag köpte ett Bombers lock up, och min häst gillade det inte alls, så jag sålde det och köpte ett sprenger dynamic ultra tredelat och det fungerar jättebra. Jag tror att man får prova sig fram i bettdjungeln, det kan ju vara så olika vad de gillar.
Jag ger rådet att prova ett innan man köper. Annars blir det ofta så dyrt.

Svar: Jaja! Det bettet såg också trevligt ut!Ja, det är ju så.
Ja, det är sant! Dom är ju så dyra bombers betten! Jag får höra mig lite för om det är någon som jag känner som har ett som kan passa :) Tack för tipset!
Jossan

2012-11-16 @ 10:20:09
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Har testat det på Lukka, och hon tyckte mycket om det! Jag gillar också det, skulle gärna vilja ha ett. Men pengar... Uff, för de är ju så dyra!

2012-11-16 @ 17:29:40
URL: http://www.meistaraverk.blogg.se
Postat av: rebecca

svar på kommentar:
Ja visst är den hihi ;)

Ja jag älskar bomber betten, har som sagt bara det typ haha :D

Ja det är smart, testa dig fram!

2012-11-17 @ 09:06:35
URL: http://rebeccamj.bloggplatsen.se
Postat av: Frida

Jag har ett sånt bett :) Det funkar jätte bra på min häst! :)

2012-11-17 @ 13:39:48
URL: http://kraftfranisland.blogg.se
Postat av: Tessan

Jag har ett sånt lock up med fasta ringar till Disa. Hon älskar det. jag använder det typ på ALLA hästar jag rider nu. Typ alla går super på det. Kvistur har jag happy-toungh på. Det älskar han. Men jag gillar Lock-up bettet massor :)

2012-11-18 @ 01:23:41
URL: http://thereseflodin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0