2012-09-09 @ 18:32:23

Bilder från lektionen!

Idag på lektionen så kändes Stelpa fortfarande väldigt seg. Peter sa att det är vanligt att det blir så en stund såhär i septemer - oktober när de ska sätta vinterpälsen och sånt där. Men jag sa också att jag behövde få rida i alla gångarter och inte bara tölt för tränare. Så vi tränade alla gångarterna rullande tölt-trav-galopp-tölt osv... Vi fokuserade nästan bara på att få henne att tänka frammåt.
Ibörjan så böjde vi henne lite och jobbade på volt i tölten men hon var väldigt seg och det kändes bättre att "lirka" fram frammåtbjudningen än "banka" fram den. Så vi jobbade bara frammåtbjudning med gångarterna rullande på fyrkantsspåret. Det gick rätt bra ändå tycker jag, hon såg rätt fin ut på bilderna. Och Peter sa att hon hade blivit mycket bättre i takten i tölten. Det var kul att höra. Den närmaste tiden ska jag bara köra korta intensiva pass och jobba frammåtbjudning och få henne att tycka det är kul att jobba. Sen kan vi börja samla upp henne igen.
 
Men nu ska jag visa lite bilder för båda hästarna var verkligen snygga idag.




 
 
 
Huvudet var lite högt upp i tölten jämfört med vad det brukar tror jag men det va fina lyft och bra takt. Atli var ju som vanligt så fort han töltar snygg :P Finns lite filmer på honom också men de kommer om ett tag för jag måste klippa ihop dom först ;)
 
Kram Julia

Kommentarer:
Postat av: Isabelle

HAHAHA jäklar vad jag skrattade när jag läste kommentaren!
Klart hästen har näsborrar, men om det är svårt att urskilja så kan jag tala om att han har ett nosnät som sitter fast på nosgrimman då ponnyn lider av "headshaking syndrom" ;)

2012-09-09 @ 19:28:33
URL: http://dressyrisabelle.blogg.se/
Postat av: camilla

vinn ett tagelarmband!
http://isisbrudarna.blogg.se/2012/september/tavla-om-ett-tagelarmband.html#comment

2012-09-09 @ 19:54:17
URL: http://isisbrudarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0