2012-09-12 @ 21:37:57

Okej ett vettigt inlägg nu då!

Red på banan idag. Började med mycket mjukgörande och lydnadsövningar. Sen började vi tölta i vänster varv, det lätta varvet, och jag tycker att det gick hyfsat. Han rörde sig mycket i ryggen och det kändes som om han jobbade rätt iaf.. Fick inte så mycket form idag som på Peters lektion men men.. Lite blev det!
I höger så kändes han mjukare än på Peters lektion i alla fall men om jag fick med bakbena rätt vet jag inte. Det är så sjukt svårt. Om jag spänner mig det minsta i rumpan så känner jag ju inte om han rör ryggen så som han ska eller inte, samtidigt så måste jag spänna rumpan för att göra halvhalter på honom.. Be jag har inte riktigt fått kläm på det där en.
Efter höger tölten så tyckte jag inte att det funkade så bra i något varv.. Men det kanske gjorde det... Jag behöver nog någon som kan kolla ändå...

Jag tycker också att han har gått ner i vikt ytligare vilket jag inte alls gillar!! Ajabaja Atli! Får nog börja med att ge honom hl när han står i stallet tror jag för nu får han bara inte gå ner mer i vikt! Då blir han för smal och det vill jag verkligen inte nu när det börjar bli kallare!

Han får just nu 6 dl havre, 3 dl krafft grund och mineraler. Han får även b-vitamin. Jag vet att endel tycket att det är onödigt men jag har inte lust att slänga en mer än halv full flaska så dom får äta upp den nu!

I fortsättningen ska han nog få 0.5-1 kg hö också när han står inne. (alltså när jag håller på med honom)

Det blir väl bara att ta tag i det och läsa den här otroligt krångliga boken som är jobbigare att ta sig igenom än plugget...

Kram! Jossan


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0