2013-04-05 @ 10:18:39

Hästtjejer för dummies

Har ni läst dom? Det är Havrepappa som har, hittills, skrivit tre kapitel om hur det är att vara ihop med en hästtjej. Han skriver om vad man ska göra, inte göra, hur det är, allmänna tips osv. Haha, själv jag sitter och skrattar när jag läser. Det är mycket av det som stämmer bra. Och det kanske är som han säger, man behöver inte underhålla en hästtjej så mycket som vissa andra tjejer för hon kan alltid underhålla sig själv i stallet. Och man måste ge henne tid att vara i stallet. Aja ni får läsa själva om ni vill, men det är rätt roligt ;) Här är ett litet citat från texten:

"men regel nummer ett för en hästtjej är att hästen alltid, alltid kommer att komma första hand. Från denna regel finns inga undantag.

Om jag skall ge ett exempel så skulle det (i princip) kunna stå femton halvnakna brandmän i stallgången utan att hon skulle sluta upp med att rykta hästen. Möjligen skulle hon fråga om det brann någonstans, men när hon fick veta att det inte gjorde det så hade hon lugnt fortsatt med att rykta."

Alla kapiteln finns på www.tidningenridsport.se om man klickar på blogg och sen Havrepappa, här är en länk till första kapitelt också: http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2013/3/Hasttjejer-for-dummies/

Vad tycker ni? Känner ni igen er något eller? Är det rätt tips till framtida hästjejes pojkvänner? :P


Kram


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0