2013-02-25 @ 09:24:00

Sjukt skoltrött...

Idag börjar skolan. Känns som om jag har haft ett långt lov därifrån för jag har haft två veckor prao och sen en vecka sportlov. Jag kan ju inte säga att jag längtar tillbaka heller. Är så äkligt skoltrött just nu.
Hade tagit hem massa böcker så att jag skulle kunna plugga under lovet till alla prov som snart kommer. Tror ni jag har ens öppnat böckerna eller? Nej jag har verkligen 0 motivation, det känns så värdelöst. Samtidigt som jag vill att jag ska plugga för jag vill inte göra allting i sista minuten men eftersom jag bara skjuter på allting så kommer det säkert bli så...
 
Det var väldigt längesen som jag tyckte att skolan var rolig och jag ville gå dit. Nu förtiden går jag dit och pluggar för att folk säger att man måste. Vi har helt okej lärare som säkert är duktiga på de dom pratar om men det är sällan det dom pratar om låter intressant eller kul i mina öron.
 
Nej usch och fy och blä för skolan. Det är en bra tanke men i verkligheten är det inte lika bra. Man måste ha i alla fall lite motivation om man ska lära sig så mycket som skolan vill, och skolan bryr sig inte om man har det eller inte där bara maler man på med mer och mer grejer som alla ska lära sig.
 
Kram

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0