2013-07-04 @ 10:43:00

Redo!

Nu har jag gått igenom alla bilder och tagit bort mer än typ 6 Gb med bilder eller någonting! Nu har jag bara 10 Gb med bilder kvar... Haha, visst är det bra? Datorn funkar i alla fall mycket bättre och det tar inte tre år att göra någonting på den. Tummen upp för det!
När vi ändå är inne på datorer så måste det klagas lite på dom också. Jag hatar verkligen skrivbordet till den här datorn! Det är ett riktigt klumpigt och gammalt bord som det låter hur mycket som helst om när man skriver på. Jag är så van vid laptopens och skolans skrivbord nu så det här känns ju som att vara tillbaka i stenåldern! Måste be pappa fixa laptopen och/eller be om ett nytt skrivbor, så är det bara.
 
Känns lite som om jag glömt hur man gör det här. Förut bara kom övergångarna mellan det ena till det andra helt automatiskt men nu är det lite jobbigare minsan, det hade jag inte trott! Jaja, jag bara hoppar till vad som har hänt på sistonne.
 
Det har egentligen inte hänt mycket alls, eller jo på ett vis men vi har varken tävlat eller varit iväg och tränat särskillt mycket alls sen vi la av med bloggandet. Faktiskt så var kursen som vi pratade om då sista gången vi tränade för Peter fram tills förra veckan! Dock har allt bara rullat på och det mesta har bestått av träning, träning och träning för att bygga muskler och så vidare. Jag var dock och tävlade i slutet på maj vilket slutade med en andra och första placering! Jag vann T8an (till och med?!) och antagligen sumpade första platsen i V5an på grund av att jag blev för bekväm och tog fel galopp två gånger. Fick också våra första 6.0 för tölt på den tävlingen i båda grenarna! Och en slutpoäng på 5.53 i finalen i T8 och slutpoängen 5.54 i finalen i V5! Och slog därmed personligt rekord med råge i båda grenarna! Som jag sedan slog igen i V5 nu ihelgen med poängen 5.56 i finalen.
Så för att sammanfatta: Träning ger färdighet! 
 
Och så avslutar vi men bilder från tävlingen i helgen (första gången med boots på tävling):
 
 

Kommentarer:
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Vad fin han är! Och grattis till de fina poängen :D

Svar: Tack och tack! :D
Jossan

2013-07-04 @ 13:07:44
URL: http://meistaraverk.blogg.se/
Postat av: Frida

Fin han blivit och roligt att ni slog erat rekord! Roligt att du är tillbaka också :)

Svar: Tack, tack! :) Det var roligt att höra!
Jossan

2013-07-04 @ 14:57:47
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0