2013-03-22 @ 15:29:17

Hööks - inte så billigt längre

 Har ni också lagt märke till det? Visst är det billigare än alla märkes grejer men samtidigt... En tröja för 500 kr är inte billigt! Inte när man kan köpa en liknande tjöja för 300 på en vanlig klädbutik...
Visst har dom sjuukt snygga kläder på hööks nu för tiden och visst är det bra kvalle men snart han man väl inte råd att handla grejer på ridsportsbutiker längre. Jag förstår om dem gör JH-kollektionerna lite dyrare för det ät ju det som är meningen men även CRW är mycket dyrare än vad det någonsin varit och det tycker jag ändå har varit budget märket..
Lite synd är det eftersom alla (jag) inte har lust att lägga ut en 1000-ing för att få två plagg... Men men.. Har inte hittat några andra sidor där jag tycker kläderna är snygga. Får helt enkelt göra så att jag får börja gå på vanliga klädbutiker och leta efter snygga ridkläder till rimligt pris. (Bara tröjor och jackor isåfall då.)
 
Meen tänkte i alla fall visa några "whanties" grejer från hööks.
Muuuuummmmaaaa!!!! (~700kr)
Så opraktisk färg, yet sooo beautifull!! (400kr)

Kommentarer:
Postat av: Frida

Jag håller med och det är väldigt sällen jag köper vanliga tröjor och sånt på ridsport affärer. Det blir helt vanliga från klädaffärer oftast för mig men jag är rätt snål också :)

Svar: Ja, jag kan ju inte säga att jag inte köper kläder där längre.. Hehe även om min ekonomi inte håller för det i längden så köper jag fortfarande kläder på ridsportsbutiker... Men ja, jag börjar också bli för snål för att köpa kläder där :)
Jossan

2013-03-22 @ 21:46:32
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0