2013-03-31 @ 09:48:49

Påsklov!

Så bra gick det att komma igång med bloggandet ja... men nu har det ju äntligen blivit lov så det kanske blir bättre :)
 
Själv inleder jag lovet med en ordentlig förkylning, härligt va? Nej, usch och fy för att vara sjuk, inge roligt alls. Hästarna fick vila onsdag och torsdag så där har jag inte så mycket att säga.
 
I fredags så var hovslagaren ut till stallet och fixade hästarnas fötter. Stelpa skaver ju av hovskägget på insidan av bakhovarna så vi pratade lite om vad vi kunde göra för att undvika det. Hovslagaren skulle fila till fötterna så att hon fick så mycket utrymme om möjligt. Sen kunde jag även ha på lite Vasselin eller något annat som ät fett på insidan av hoven så att de gled lättare mot varandra.
Det är ju inte mycket som Stelpa slår i för hon verkar inte få ont av det och det har ju aldrig blivit några sår. Men i fall att. Jag har ju användt boots bak för att skydda hovarna men om hon nu har lite trångt emellan där så känns det ju onödigt om vi ska sätta på ett par boots också så att det blir ännu mindre plats där, i alla fall om det finns någon annan lösning.
 
Sen red jag en liten stund på banan och lite på vägen med Stelpa. Satt på viktboots fram och det gick kanon. Hon var väldigt mjuk och fin och allt fungerde. Duktiga häst!
 
Igår så var jag och Jossan ute på en långrunda. Det var superfint väder och hästarna var taggade så det blev en mysig tur. 
Hoppas det fina vårvädret håller i sig nu och Glad Påsk på er allihopa!

 
Kram

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0