2013-03-15 @ 16:52:05

Praktisera i sommar?

Jag har i alla fall just nu en person som jag skulle kunna få praktisera hos i sommar, på ett islandshäststall så klart ;) när jag först såg annonsen så bar.: Jaaa! Det här bara måste jag göra!! Sen så började jag tänka lite längre och att åka på en praktiken skulle betyda att jag inte kan tävla och jag kan inte träna för Peter. Visst skulle jag kunna träna för någon annan tränare ett tag. Det skulle jag väl inte dö av men det tar emot lite grann ändå... 
 
Men sen är det bara dom två sakerna som är negativa eftersom jag kommer få bo där och ta med Atli dit så det blir inga som helst problem så. Egentligen det är bara de där små grejerna... Jag känner mig lite fjantig faktiskt som hakar upp mig på dom så sakerna..
 
Jag ska nog och överlägga med mina föräldrar... Tänk vilken chans att få lära sig hur mycket som helst! 
 
Va tycker ni? Jag måste nästan bara ta den eller hur?
Det är ju inte jätte viktigt med tävlingarna detta år, jag tänker ju inte seriös SM-satsa förrän nästa år. Och om jag blir borta 2-3 månader så har jag fortfarande mycket tid att tävla på :)
 

Kommentarer:
Postat av: Emma G

Åh va coolt! Vart någonstans? :)

Svar: Ja det vore häftigt! Strängnäs :)
Jossan

2013-03-15 @ 19:57:26
URL: http://freyfaxi.blogg.se
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Spännande :) Får du rida lite också är det ju klart värt det! Så mycket att ta med till din pålle sen ju ^^ Var är det?

Svar: Ja där är det meningen att jag ska underhålls-rida och utbilda både unghästar som vuxna hästar så jag tror att jag kommer att få rida mycket :) Strängnäs :)
Jossan

2013-03-15 @ 21:59:17
URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Frida

Man brukar lära sig otrolgt mycket av sånna möjligheter såjag tycker du ska åka :)

Svar: Ja vi får se om jag får med mig mina föräldrar på det ;)
Jossan

2013-03-15 @ 22:05:34
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Sofie

Åh vad kul, vart är det någonstàns? Kan du inte få tävla där då? Hörde att det fanns ett ställe som sökte någon som gärna ville tävla men att hon som hållet i praktiken var ganska kräsen på vilka som fick komma? Då kan man väll säkert få ta med sin egen häst på lite tävlingar iaf?

Svar: Det kanske jag kan, jag bara antog att jag inte skulle få göra det, hehe! Jag vet att de tjejerna som jag känner där tävlar endel så det kanske inte är omöjligt :)
Jossan

2013-03-15 @ 23:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0