2012-03-17 @ 22:17:00

Introduktion

Hej!
Jag har, precis som alla andra, behövt leta efter nya bett till min häst. Under letandets gång så kom jag fram till att jag knappt kan något alls om bett. Jag bara går på vad alla andra sagt och det är inte fel, bara det att alla har inte rätt alla gånger. Så jag bestämde mig för att ta reda på olika betts fuktioner för att kunna hitta det som passar min häst bäst, för om det var något jag förstod så var det att ett bett som passar hästen kan hjälpa en på traven.
I mitt letande efter information kunde jag lätt dra slutsatsen om att det är otroligt svårt att hitta information om bett. Det finns inte mycket på nätet inte att hitta, så jag tänkte att jag samlar ihop den informationen som jag hittar och blandrar det med vad jag hört och vad jag tycker och tänker.

Alltså är inte denna text helt fakta baserad utan jag går efter vad jag hört och vad jag tycker ät logiskt och vad jag läst mig till på internet! 
Så var kritiska och dra era egna åsikter!

Något som också kan var viktigt att komma ihåg är: Inget bett är skarpare än den hand som håller i det.

Jag vill också påpeka att jag tar denna sida med fullaste allvar precis som vilken uppsats eller arbete som helst och hittar inte på något bara för att jag tycker så utan jag har förklaringar och bakgrunder till allt.
Om ni har funderingar eller frågor, vill diskutera något bett eller har en annan åsikt så är det bara att kommentera! Jag diskuterar och bollar gärna med idéer.

Alla bilder är från Hööks och www.bomberbits.com

Hoppas sidan blir användbar för er!


Josefine


RSS 2.0