2011-11-04 @ 20:03:24

Vad har hänt idag?

Jo, jag fick tillbaka min mobil efter att den fått tillbringa en iskall natt i sadelkammaren. Kärt återseende<33
Dagens ridtur:
Vi red en sk. "långrunda", vet inte hur lång den är men längre än de flesta.
Jag tror båda hästarna gick bra. Min gjorde i alla fall det, och Jossan var väldigt koncentrerad på sin. Så koncentrerad att hon nästan inte så jägaren vi red förbi... Såhär gick det till:
Vi kom och travade, förts Jossan och jag en bit bakom. Lite längre fram på sidan av vägen står ett jacktorn med en jägare i. Jag ser honom och Jossan rider ju före mig så jag tänker att hon måste vell ha sett honom. Och det gjorde hon... Men inte för än hon var precis brevid honom, då vände hon på huvudet, log som en 5-åring och sa högt och tydligt:
- Oj! Hej hej!
HAHAHA de va ganska kul att se...
Sen när vi fordrat hästarna och städade i stallet kollade Jossan på klockan och kom på att hon hade bråttom hem och packa eftersom de skulle åka på hundutställning om en kvart. Jag blev kvar i stallet efter som det blev lite problem med min skjuts. Men då han jag i alla fall putsa alla Stelpas grejer, så nu kan jag vell också känna mig duktig :)
Hoppas hundutställningen går bra och det var nog allt, kram Julia!

Kommentarer:
Postat av: Jossan

Det gick så där på utställningen... Men vi blev inte sist iaf :-) kessie skötte sig bra och jag tyckte att hon va finast... Men det räckte tydligen inte. Jaja det blir nya tag nästa gång :-) kram

2011-11-05 @ 22:36:53
URL: http://semtegensis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0