2013-10-26 @ 23:18:33

Åh uppenbarelse!!

Herra min skapare vad fin han var idag!! Vilken tölt han bjöd på!! Långsam, balanserad, rund, mjuk, power.. Ja.. Allt bara satt i den tölten och det var bara att sitta och njuta! 
Det var ett helt annat steg i hans tölt idag än vad det har varit förut. Han hängde i steget och det kändes så lätt jämfört med vad det brukar. Det var han som töltade och inte jag!
Åh... Jag bara satt och log och efter en ganska bra bit faktiskt så saktade jag av och det var den finaste avsaktningen jag någonsin gjort! Baken var med hela vägen ner och vi "red in" i skritt!

Det han visade mig idag var av en helt ny dimension för mig! Jag har aldrig ridit en häst som gått så! Det var såå coolt! 
Så efter den tölten ställde jag inga mer krav på honom utan det blev långa tyglar hela vägen hem!

Haha.. Och jag som har kollat på Peter och undrar om han skämtar när han säger att Atlis starkaste gångart kommer bli hans tölt! För mig har ju det varit ett skämt! Men idag bevisade han banne mig annorlunda! Om det är så där som det kommer bli så kommer tölten bli hans starkaste gångart. 

Och jag som inte ens börjat träna med boots än.. Vart ska detta sluta?! Och att jag har underskattat min häst så!? Skäms på mig... 

Här får ni lite bilder från sista tävlingen :)


RSS 2.0