2012-04-21 @ 23:45:05

Inte jag

Hallå på er!
Ja idag var det inte jag som red på min häst utan en mamma till Annas ena kompis. :)
Det gick jätte bra! Båda var jätte duktiga!
Lisa (mamman) hade inte ridit på 5 år och innan det hade hon inte ridit på 10 år så hon var lite smått nervös i början. Sen hade hon lite problem med min lite speciella sadel med korta knästöd som hon inte alls var van vid men efter ett tag hittade hon balansen i den.
Hon tyckte också att det var jätte kul att tölta och det gjorde Atli också! Dom töltade mycket både på banan och på vägen! Det gick jätte bra! Det såg ut som om Atli verkligen bjöd på tölten och ville tölta vilket glädjer mig otroligt mycket! Han verkar redan ha förstått att det är rätt att tölta och lite kul tycker han nog att det är nu också! Haha. Ja, kovändning kan man kalla det... :P
Från att inte vilja tölta alls och att tycka att tölt är det värsta som finns, i onsdags till att nu, ett ridpass efteråt, bjuda på tölten och tycka att det är kul!
Det var en stolt matte som stod och såg på! Och jag kunde ta ledigt idag för han såg så fin ut när hon red :)

Härligt väder var det också! :D Så fort solen kommer fram så får jag såå mycket energi! Skönt att SMHI hade fel om det där snöovädret iaf :) *hoppas,hoppas*

Grannen frågade om hon kunde få låna mitt raka bett med tungfrihet idag och det fick hon såklart. Ska bli kul och höra vad hennes häst tyckte om det och hur hon fungerade på det :) Hennes häst är nämligen lite kinkig med bett så det blir extra intressant :)


Antagligen något travtaktig tölt eftersom vi inte var helt samspelta det ridpasset men nu går det ju iaf mycket bärttre! (från lektionen i tisdags)

Kram! Jossan

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0