2012-04-18 @ 12:04:00

Lånad ide

Hej på er!
På tennisryttarna.blogg.se. Filippa skrev ett inlägg om hur hennes häst skulle vara som människa. Tänkte jag skulle vara lite copycat och sno den idéen därför att Atli skulle vara en rolig som unge :P

Om Atli skulle vara en människa så skulle han vara en 5 årig pojke med stort självförtroende! Han skulle vara en riktig charmör och tjej-tjusare. Han skulle älska att vara bäst och ha allas uppmärksamhet!
Tjebaciller skulle inte finnas i hans värld utan då skulle alla tjejerna gärna få stå och hänga på dörrhandtaget! Haha! Han tycka att han var så bra på allt så att han inte behövde anstränga sig så mycket för att prestera!
Han skulle vara väldigt bortskämd och alltid fråga om han kunde få godis. (Mestadels så skulle han få det också, om det inte var tillfälligt slut.)

Haha! Han skulle nog vara ganska dryg som människa.. :P











Lite ovisade bilder från förra året innan vi skaffade bloggen :)

Kram! Jossan

Kommentarer:
Postat av: Stina

Sv: Haha tack! Det är kul att få svar :) Jag kanväl ärligt säga att jag bara varit på en tävling... Men på kurser eller om jag vill ta fina bilder typ ;) Tycker det är roligt att man kan han färg på schabraken, sen är ju inte gelpaddarna så jätte fina.. :p

2012-04-18 @ 19:26:06
URL: http://stinabackerholm.blogg.se/
Postat av: Stina

sv: Nja, det är inte så fint.. Och har man en vit häst så syns det väldigt väl ;)

2012-04-18 @ 19:50:50
URL: http://stinabackerholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0