2012-08-03 @ 19:15:00

Bilder på bloggen

Jo just nu så har vi ju en hel del problem vad gäller bilderna på bloggen, jag kan inte ladda upp dom alls och Jossan kan bara ladda upp dom ibland. Men även om detta skulle fungera så blir det, i alla fall för oss, jätte mycket bilder på bloggen. Som man tillslut inte orkar leta igenom om man ska ha en gammal bild, då laddar man upp den igen istället, och då blir det ju bara ännu fler. 
Jag tycker det är viktigt att ha bilder i inläggen och helst nya bilder som hänger ihop med inlägget, det har jag lite svårt med just nu men annars så försöker jag ha med nya bilder som passar till inlägget. Så jag tycker inte man ska snåla med bilderna på sin blogg, men som sagt efter ett tag blir det extremt många.
 
Så jag undrar lite, hur gör ni andra med blogg med era bilder? Rensar ni nån gång? Sparar ni alla bilder någonstans?
Undrar också om det är någon mer än jag och Jossan som har problem med att ladda upp bilder sen de gjorde om här på blogg.se?
 

Kram Julia

Kommentarer:
Postat av: Clara

Sv: jag tycker det är lite kul att dom är så lika! dessutom verkar dom ju lite like i beteende också haha :D

Jag rensar aldrig bland mina bloggbilder, jag försöker lägga upp nya hela tiden, och sparar alla gamla på min externa hårddisk! Alltid kul att kunna kolla tillbaka på längre fram! :) OCh vårt blogg.se funkar utmärkt! :0

2012-08-03 @ 23:07:57
URL: http://tvistirni.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0