2012-08-22 @ 16:39:00

Hela baletten!

 
Igår gick det nog ganska bra för oss båda två tror jag ;) jag var inte helt nöjd med tölten i slutet av passet men han var hur trött som helst då så jag var lite elak och pushade honom där i slutet. Men ibörjan gick tölten bra. Jag vet inte hur jag ska pusha honom för att sätta dom där bakbenen ännu längre in under sig... Det är jäkligt svårt ska jag få be och tala om. Jag försöker och försöker men det verkar inte ge något riktigt resultat. Men men vi går iaf inte bakåt utan vi står mest still just nu på tölt fronten.
 
 
Traven och galoppen (framförallt) har däremot förbättrats! Traven känns mer stabil nu och han slår inte så ofta över i galopp även fast jag försöker sitter ner i den.
Galoppen igår var ingen höjdare till att börja med... Jösses va struttig den var! Den gick alltså bara och endast uppåt och bakåt. Inte vad jag vill ha... Men sen precis innan vi skulle skritta av hästarna så tog vi ett galopprace och sen efter ett tag tog jag tag i tyglarna och samlade upp honom och jäklar! Då blev det galopp vill jag lova! Shit va det gick! Det var verkligen uppåt och framåt och han slog nästan knäna i näsan ska jag få be och tala om! Det ska jag komma ihåg till tävlingen! Först framåt sen kan jag plocka upp honom! Ojojoj.... Passa er noga därute för den galoppen kommer klå er alla ;)
 
Julia tränade travSony galopp hon också. Tölten, vad jag såg såg mycket bättre ut än på länge! Det var inte struttifgg längre utan hon längre mycket bättre på stegen! Julia körde faktiskt boots på alla fötter den här gången för vi tror att Stelpa går och stryker sig själv med bakbena eftersom det var ganska kort "klippt" hår på insidan av bakhovarna. Så det blev tyngd boots fram och skydds boots bak! Verkade ju funka suveränt!
 
Körde med skyddsboots bak på Atli med i ett försök att få honomoart sätta bakbena längre under sig (då det funkade förut) men icke denna gång.
Däremot funkade alla dressyrövningar hur bra som helst igår! Skänkelvikningar, öppnor, slutor, framdels- och bakdelsvändningar satt som en smäck! Jätte roligt var det!
 
 
 
 Kram! Jossan

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0