2012-08-16 @ 12:23:00

Juste!

Nu kan jag ju berätta om vad det var Julia och jag var och handlade för ett bra tag sedan!
 
Jo, vi var på Hööks och jag hade helt plöttsligt fått 2000 kr över att spendera på något! Och det här var vad jag köpte: (Julia var med som hjälpbreda)
Den här var efterlängtad kan jag säga! Jag vet inte hur länge jag suktat efter den! Den var liiite för stor men bara vi hittar någon håltång så ska det fixa sig! Jag har en padd som man kan sätta fast undertill också så blir den lite mindre.
 
Dessa fick också följa med hem! Passar utmärkt! Även fast jag inte kan använda dom än.... ;) Jag tänkte att innan jag behöver dom så har dom nog försvunnit så det är bäst att jag köper dom ;)
Jag kommer inte ihåg om vi köpte något mer.. Men jag tror inte det iaf.
Meningen var att vi skulle köpa att longeringssystem också men just då var dom slut (som allt alltid är när jag ska till Hööks...(det fans bara en longergjord kvar också så där hade jag tur!)) så det blev ingen sån.
 
Men nu har jag samlat på mig lite till till min röda outfit! :D
 
Jag har fått göra lite ändringar eftersom vissa produkter inte längre finns på hööks, tex. pike-tröjan, strumporna och munktröjan. Så jag ändrar strumporna och pike-tröjan till att det inte behöver vara just dom utan bara att dom ska vara röda. Sen så ändrar jag munktröjan till en jacka istället eftersom jag fick en vind-jacka när jag jobbade på NM. Som så klart är röd!
Jag har också ett pluss till min samling. Jag fick nämnligen en röd keps på NM också! Riktigt bra grejer alltså!
 
Kan också lägga till att jag fick ett par SUPER sköna och dyra ridbyxor när jag jobbade på NM ;)
 
Kram! Jossan
 

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0