2012-08-18 @ 13:50:00

Läges uppdatering

Jag har skit ont i bena och nacken av någon anledning och är inte nöjd med min ridning idag. Atli gick fint men jag måste verkligen skärpa mig!
Ni får bilder och en bättre utverdering ikväll för nu måste jag gå ut med hunden och klippa gräset. (Snälla någon skjut mig! Jag orkar inte ens resa mig från sängen!!!)
 

Kram! Jossan

Kommentarer:
Postat av: Frida

Svar: Ja, det beror ju på hur mycket eksem de har, men Guffi klarar sig med en gång ordentligt i veckan :) Du kan ju testa att bara ha täcke först, en del klarar sig ju med det. Ett tips är att spraya med glansspray i man och svans så blir det inte samma skav när de kliar sig, täcket glider mera :)

2012-08-18 @ 17:41:18
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Det är ingen dum fråga, men jag vet faktiskt inte varför. Han har varit med om något tidigare, men jag vet inte vad. Träffade honom första gången för 5 år sedan när han var 10år och då fick två andra börja rida in honom igen nästan. De köpte honom på auktion av en person som inte har så gått rykte. Han är en enmanshäst och släpper inte upp vem som helst på ryggen, så när han inte vill åker man i backen typ. Än så länge har han bara fått av mig 3 gånger på 3år så det får jag väl vara glad över :) Men det är svårt att veta vad man ska göra när man inte vet orsaken.
Jo, dom blir ju det, men det kan bli dyrt med eksemtäcken också om de förstör dom eller har en tuggande kompis i hagen :)

2012-08-18 @ 21:11:27
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0