2012-08-22 @ 22:05:39

Tänk om jag löst problemet...? :O

Hej, hej!
 
Blev inget bloggande igår tyvärr men det vart sent och vi hade mycket att göra som fick gå före bloggen. Idag har ju Jossan bloggat endel och sagt det mesta men tänkte att jag slänger in lite från min sida också ;)
 
Jo igår så såg jag att Stelpas hovskägg på insida hov var avskavt eller vad man ska säga, det var som om någon klippt av det, ni som sett det vet vad jag menar. Det blir som en rakt kant i alla fall. Så tänkte att hon kanske går och slår ihop bakhovarna då. Blev alltså skyddsboots bak och klockor fram för att hjälpa traven.
Och oj, oj, oj... det var länge sen Stelpa gick såhär bra. Visst har hon gått ännu bättre förut men jämfört med de senaste veckorna så var detta ett stort kliv fram. Tölten var energi, hon jobbade på, hade bra takt, formen fungerade, alla tempon fungerade, rakt fram som på volt... det fungerade! ;D
Och jag trodde inte Stelpa skulle vilja trava när hon fått tölta så mycket eftersom hon nästan alltid väljer tölten. Men johoådå, det kunde hon visst. Hon travade nästan helt rent runt på banan, det brukar bli jätte svårt för henne på kortsidorna men det gick väldigt bra igår ;)
 
Sen gick vi ut på vägen, allt bara fortsatte fungera kändes det som. Och jag måste faktiskt säga att hennes vänstergalopp har blivit bättre. Innan så har hon ju alltid haft svårare för att fatta höger men när hon väl tagit den så har den varit mycket häftigare än den vänstra. Men nu börjar den vänstra likna den högra mer och mer, den blir bättre alltså ;)
Tänk om det bara var så att hon gick och slog ihop bakhovarna och inte ville gå pga det, tänk om allt börjar fungera nu?? Jag vågar verkligen inte säga något än men jag både hoppas och inte hoppas att det ska va så. Hoppas för att om det är så så har jag lösningen på problemet och det är relativit lätt att lösa. Hoppas inte för att då har hon ju gått dåligt för att hon haft ont och så är det ju inget bra att hon går och slår i fötterna i varann... Men vi får se. Idag blev det som sagt ingen ridning, har varit och handlar till tävlingen och hästgrejer istället, men imorgon får vi se ;) Kommer ett inlägg på vad jag köpt också men det blir som sagt i ett annat inlägg ;)
Haha, ja man kan ju se rolig ut på bilder... :P Bjuder på denna, men Stelpa går bra i alla fall ;)
 
Kram Julia

Kommentarer:
Postat av: Linda

Men gud vad roligt att det gick så bra denna gången! Heja heja! Ni är så fina så! Hon verkar vara en toppen häst Stelpa! Är det en lila nosgrimma du rider med :D? Skitfin!

Sv: Bitter har jag haft, hmm sen 08 tror jag, tidigare stod han hos en lill jänta som red full fart fram i skogen, innan det gick han på travet och han var väldigt duktig tills han blev halt. Det var en viss Åke Svanstet som körde slut på alla hans knän så han fick stå i konvalecens. Jag FICK Bitter faktiskt :) Lill tjejen som ägde honom tröttnade och det blev pappan istället som fick mocka och ta hand om honom, så han gav Bitter till mig :)

2012-08-23 @ 19:24:14
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0