2012-12-16 @ 18:30:07

Bildbomb från lektionen!

Japp, idag var det lektion för Peter för både mig och Jossan. Det gick bra men mer om det kommer senare, nu kommer det lite bilder ;)
 
 
Kram Julia och Jossan

Kommentarer:
Postat av: rebecca

fina pållar!!

2012-12-16 @ 19:13:14
URL: http://rebeccamj.bloggplatsen.se
Postat av: Frida

Atli ser så maffig ut, speciellt på den femte bilder nerifrån :)

2012-12-16 @ 21:35:04
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Anonym

en sak ni båda skulle kunna tänka på är att höja händerna lite:)

Svar: Tack för tipset men jag vet inte om det skulle fungera, Peter sa faktiskt att jag skulle ha låga händer för att kunna jobba Stelpa neråt. Det kanske fungerar lite längre fram i träningen vem vet... :)
Jossan

2012-12-17 @ 15:28:01
Postat av: Linda

Oj oj vad inlägg ni gjort, jag hinner inte med mig.
Ser ju bra ut ju, wooop wooop nu får de passa sig för Team Semtegen! Himla kul att ni lägger ut ridbilder, jag skulle göra det oftare fast nu känns det som att vi backat igen haha får se efter några dagars vila.. påtal om vila:

Sv: Fifa vilar minst en gång i veckan :) Ibland kommer jag på mig att hon gått länge utan vila och då får jag snabbt låta knyta ihop mina händer och låta min häst vara för dagen. Men jag rider nog fem-sex gånger i veckan och det är ju varvat med uteritter, plan, körning o.s.v :)

Nu körde jag lite för långt och hårt med henne, så nu får hon vila ett par dagar, tror hon behöver det för att komma igen, sånt där känner man, jag planerar liksom inte in NÄR eller hur MYCKET hon ska vila eller arbeta för dagen utan det bestämer jag för just stunden :)

2012-12-18 @ 20:48:52
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0