2012-12-10 @ 18:52:25

Fullt upp!

Ojoj, känns som om det var jätte länge sen jag skrev här på bloggen men helgen osv har varit helt full med grejer. För det första så har jag varit rätt så rejält förkyld hela helgen och är fortfarande sjuk, men det blir bättre. Men om man heter Julia Adriansson så bryr man sig tydligen inte om att man är sjuk, förkylning är tydligen ingen giltig ursäkt så jag har varit i full gång.
 
I fredags så red jag och Jossan ut en sväng på hästarna. De var väldigt pigga båda två men det gick rätt okej tyckte jag ändå. Stelpa börjar komma tillbaka nu.
Lördag morgon så var jag uppe tidigt och så åkte vi till Stelpa. Lastade in henne och grejerna i transporten och så bar det av mot 4H. Stelpa skulle agera ponnyridningshäst igen på vårat Julkul. Det var inte så mycket folk där så Stelpa behövde inte gå så mycket men hon var glad över att komma till 4H. Det är så roligt för det är Stelpa och två av 4H-hästarna som gillar varan men Wixie som brukar bestämma i hagen gillar inte att Stelpa tar hennes kompisar men det gick bra ändå.
På lördagkväll så var det julbord med massa 4H-människor. Tänkte först inte gå eftersom jag var sjuk osv men jag blev snabbt övertalad och man har ju aldrig tråkigt med de människorna. Super kul var det!
 
Söndagen så var jag först på 4H, sen fick Stelpa åka hem igen och jag fixade lite i stallet och fodrade. Sen åkte jag hem och pluggade till NO-provet som vi hade idag.
 
Idag har jag varit i skolan och sen var jag tungen att åka ner på stan och fixa lite kläder till mig själv, har lagom brist på tröjor så det fick bli eftermiddagsnöjet. Var faktiskt rätt skönt att gå på stan och bara vara någon annanstans än där man alltid annars är.
Nu sitter jag här hemma, nöjdare över mina köp än vad jag kunnat tro, och pluggar matte tills på onsdag. Matte är ganska lätt ändå. Tro det eller ej men jag gillar det, vet inte för att det är så enkelt, antingen så är det rätt eller så är det fel det är ingen gråzon eller så gillar jag det för att man får göra raka linjer osv :P Haha, ja jag är inte riktigt fullt normal men så är det.
Här kommer lite bilder från veckan typ...
Stelpas snöskägg i fredags :P
¨
 
Tränade lite utställning med Atli :)
 
Transporten innan jag skottade fram den...
 
Efter att jag skottat fram den, jag var trött men jävligt nöjd med mig själv då :P
 
Drogerna jag gått på under helgen....
 
Kram Julia

Kommentarer:
Postat av: Emma

En sådan transport har jag med! :D Vilken fin design ni har fått förresten!

2012-12-10 @ 22:08:09
URL: http://ishastarnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0