2012-02-22 @ 20:19:15

Dagens ridning

Hallå!
Idag hade vi tänk att bara ta det lite lugnt och köra mycket mjukgörande eftersom vi hade trott att det kunde vara träningsverk varning idag MEN det visade sig att de hade dom inte! Det har varit +5 och mulet idag och hästarna hade MASSOR av vårkännslor pga att det var så varmt!
Julia kom ut före mig till sallet och när hon skulle gå och hämta Stelpa så hade alla hästarna bara rusat iväg i full galopp och längst bort i hagen. Så julia väntade tills jag kom och å tog vi med oss en havrehink ifall dom inte skulle komma. Men komma ville dom! först skrittade dom sen bar det av i full galopp mot oss! Men dom stannade iaf innan dom sprang på oss. Oj,oj,oj vad dom hade överskotts energi...

Så ridningen blev som vanligt bara lite kortare. Både jag och julia körde igenom alla gångarter och gjorde mycket mjukgörande också. Vi var tvungna att rida i hagen eftersom det var isgata övarallt på vägarna och på våran ridbanana. Så det blev lite jobbigt att rida i den tunga snön iaf. Som tur var hade grannarna (bor granne med stallet) plogat upp en väg i hagen som det inte var is på så där kunde vi tölta.

Sen när vi släppte ut dom så smackade vi på dom så dom fick springa lite. Vilket visade sig väldigt uppsakttat! dom sprang runt runt som tokar och visade upp sig för varandra. Skulle haft med mig kameran... Men men det kommer fler dagar. Så fort det blir lite varmt eller soligt så får dom vårkännslor!





Kram! Jossan

Kommentarer:
Postat av: Tessan

Härligt med vårkänslor :)!!



Jadu, bruten käke var ingen hit direkt. Men hon kunde faktist äta medans hon såg ut som ett trasigt sågverk i käften också. Som sövde henne och satte ståltråd som fixerade käken, och på 6 veckor läkte det suverän :) Vi fick tvätta och göra rent under tiden. Hon har tappat en mjölktand som kommer komma igen, och dessutom är en av hennes riktiga tänder påväg att åka, men det är inte hela världen, en tand i nedre framraden. Den ser mer eller mindre ut som en huggtand nu =) Hon är helt bra i munnen nu, funkar super på bett =)

2012-02-22 @ 20:55:50
URL: http://thereseflodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0