2012-02-24 @ 15:00:22

Ridbyx-premiär!

Hej!

Ja, idag var det 7 grader varmt och solen sken. Så det blev att lämna overallen hemma och ta fram ridbyxorna. Meeen man ska nog inte säga hejdå till overallen än för när solen försvann så blev det kallt.

Vi började med att rida lite på banan och värma upp. Stelpa hade väldigt svårt för att ta stöd i höger tygel och var ganska stel i vänster varv, så jag gjorde lite böj-övningar och flyttade lite och då blev det bättre. Atli var medgörlig men lite uttråkad. Så sen gick vi ut på vägen och där tyckte nog båda hästarna att det var väldigt konstigt underlag för de var sega och ostadiga båda två. Sen kan segheten säkert komma från att det börjar bli varmt och att det är dags att fälla också...

Red lite lätt men sen blev de såklart lite mer fart på dom på hemvägen, då var allt och alla läskiga och man hoppade och frustade. Men inne i trygga skogen så lugnade de ner sig och vi tränade lite galoppfattningar från skritt. Det slutade i ett oplanerat glopprejs... efter lite om och men och dragkamp så kunde de i alla fall håll kort  -för Atli/mellantempo - för Stelpa galopp bredvid varann.

Slutet gott, allting gott...


Efterlängtat just nu...

Kram Julia och Jossan


Kommentarer:
Postat av: Tessan

Haha, ja, jag har ridit i ridbyxor hela vintern. Kanske har haft overallen max 5 ggr ;-)



Sv: Ja Peter H verkar superbra, det är någon jag verkligen också skulle vilja prova :-)

2012-02-24 @ 18:45:42
URL: http://thereseflodin.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad kul med ny desgin :D



Sv Jossan: Ja visst, det är fult att inte svara på kommentarer, ok om det inte blir under samma dag, alla har vi våra.. höööm.. fulla dagar ^^ men huvudsak tycker jag att man faktiskt tar tiden när man har den att svara på kommentarerna.

2012-02-24 @ 19:20:36
URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0