2012-02-11 @ 21:16:28

Tölt? En gångart? Ha!!

Ja, tji fick man för att man tänkt att tölten börjar gå bättre och bättre.... Idag så var det värsta trav takten i tölten..... Alldrig varit med om liknande..
Atlis tanke: Vadå tölt matte? Vad har du hittat på för dumt? Jag vill TRAVA!!
Först så trodde jag att han kanske hade lite träningsverk precis som jag.. Men inte det heller.. När jag skulle samla honom så bara stannade han och då la jag till spöt och då hopade lite med fram delen och slängde med huvet och skulle sätta fart i galopp. Så nej träningsverk var uteslutet...

Och som sagt så busade vi lite med dom i hagen sedan efter ridturen. Atli brukar inte fatta när man försöker driva på honom utan han bara kollar lite snett på en och så går han undan. Men i dag det räckte nästan med att jag slängde ut med armarna så satte han av i riktig luftig, sväv trav. Och efter några varv runt oss så satte hela flocken (förutom solblesa) av i hagen och reaceade iväg! Alla lugnade ner sig ganska snabbt, förutom Atli han försökte fortfarade få igång alla de andra för att springa ett varv till och han lyckades lite ibland iaf. Inte så konstigt att han inte ville jobba... Haha bus hästen... :)

Men jag fick till några bra tölter i slutet iaf :)

Kram! Jossan

Kommentarer:
Postat av: Linda

Fast dom kan ju ha träningsverk i självaste töltmusklerna :)

Sådär var väl Fifa också ett tag, ena dagen var det tölt och andra dagen trav, så typiskt för unghästar.

2012-02-12 @ 15:30:45
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Åh men vad glad över energin och buset din häst har, min lilla jänta har oftast varit en segfis i ridningen, tycker jag- ingen annan- men jag tycker nog det ändå, kanske van vid min heta svarting. Ska bli himla roligt när jag får sätta igång med ridningen.



2012-02-12 @ 20:13:47
URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0