2012-01-27 @ 23:26:42

Gå upp kl 6.00

Jag råkade ta bort Julias inlägg som hon hade skrivit men jag läste det precis så jag skriver om det, så mycket som jag kan. Förlåt, förlåt, förlåååt Julia!!

Okej. Julia hade ingen bra dag i dag. Dagen hade börjat med en musik lektion vilket hon inte alls gillar. Hon tycker att det är väldigt svårt att förstå sig på det och tycker att alla som kan inte borde tycka att det är så uppenbart att alla ska kunna. Hon har aldrig tagit en lektion på gitarr eller piano för hon är inte intereserad. Hon känner sig även väldigt obekväm så fort det är musiklektion. Hon är alltig rädd för att hon ska behöva spela upp något inför klassen eller i liten grupp för att hon inte tycker att hon kan spela något. Alla som försöker hjälpa henne blir bara irriterade efter femte gången hon säger att hon inte förstår när dom förklarar. Alla säger bara "men vi spelar ju jätte långsamt, det är ju jätte lätt!" men det tycker inte julia. Hon kommer inte ihåg accorden och har ingen lust att plugga på dom heller eftersom hon inte är det minsta intreserad. Hon lyssnar inte äns på musik så ofta. Idag var det någonting dom skulle lära sig och alla tjatade på henne att det skulle va så lätt och att hon måste koncentrera sig så då blev hon lite ledsen och gick där ifrån istället.
Så eftersom det inte alls hade varait någon bra och tider och så inte passade så valde hon att inte åka till stallet och bråka med Stelpa oxå. Så hon va hemma och pluggade och planerade morgon dagen istället. Ducktig tjej hon e! ;)

Men imorron ska hon iaf iväg med Stelpa till ett ridhus och träna. Så här ser planeringen ut:
Gå upp kl: 6.00
Hämta transporrt på 4H kl: 7.15
Packa häst och grejer kl: 8.00
Vara i ridhuset kl: 10.00

Oxå bilden på Stelpa i transporten!


Inlägget var från Julia så det blir Kram! från Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0