2012-01-14 @ 18:15:24

NH...eller nått i den stilen..

Tjena!
Jag hade tänkt att börja med att förklara varför jag gav Atli en vila.
I tisdags så red jag Atli och det började ganska bra. Jag började med att göra övningarna som Peter Häggberg gav mig och han kändes riktigt fin! sen så skule jag tölta och då började det krångla.. Han ville inte alls och bara grisepassade vilket han ALDRIG gjort förut. Men jag kämpade tills det gick att tölta och då krävde jag nog på gränsen till för mycket på honom sen så slutade jag. Och fick otroliga skuldkänslor för att pressat honom så mycket som jag gjorde... Så sen så blev det galopp träning istället eftersom traven inte funkade så bra heller. men han gjorde riktigt fina galoppfattningar från SKRITT! :O Det har jag typ aldrig gjort förut! Kraflar kunde inte så det va rätt roligt! Sen så märkte jag att jag måste skärpa mig när det gäller galoppfattningar.. För nu börjar Atli också blanda ihop dom som Kraflar gjorde.. Så SKÄRPNING JOSEFINE!!
Jaja, sen fick han iaf vila resten av veckan för att jag tror att den va välbehövlig.

Men i dag var det iaf första gången sedan i tisdags som jag va ute i stallet och GUD vad jag saknat honom!! Usch! Jag va nära att börja gråta när han kom gående mot mig i hagen..
Så tog jag in honom och borstade lite sen när Julia skulle ut på Stelpa så gick jag ut och körde lite natural horsemanship eller iaf något som liknade det... Haha! Jo men lite övningar blev det. Och han e så fin min kille! han gjorde allt jätte bra för att göra endel saker för första gången.

Ja det va typ allt från mig i alla fall. Om Julia ska skriva så får hon välja mellan att fortsätta på det här eller göra ett eget inlägg :)

Min dagens bild får bli en på Rekkur som oxå var en hejare på NH.


Kram! Jossan


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0