2012-06-17 @ 13:52:43

Sådär...

Hej!

Ja gårdagens ridtur gick sådär. Stelpa var väldigt otaktig i tölten och stum i munnen. Inte hård, för hon är vanligtvis väldigt mjuk i munnen, men stum för att vara Stelpa.
Fick värma upp ganska ordentligt med mycket flytta och galopp så blev tölten bättre och bättre. Men att flytta i tölten tyckte Stelpa va usch och fy, riktigt jobbigt, men till sist så gick det. Traven var rätt bra, jag red på det raka bettet och då brukar hon ta mer stöd och man får ta mer i henne i traven, men det fungerar inte lika bra i de andra gångarterna...

 På sluten kom vi till en vändplats där jag tänkte tölta lite på volt men det vara lättare sagt än gjort. Stelpa var riktigt seg och ville inte tölta, men till slut fick vi några bra steg och då skrittade vi av. Haha, jag hade nog inte orkat rida å mycket längre heller för min ben var helt bortdomade av mjölksyra sen.

För Jossan och Atli gick det bättre, men de hade lite svårt att få med rumpan och få en bra tölt i början. Men traven var riktigt bra. Tölten fungerade också på slutet. Och galoppen var riktigt fin, de tränade mycket kort galopp och det gick bra, även fast det var ett tag sen sist.
Sen stretchade vi hästarna och de är ändå ganska viga även fast det var ett tag sen vi stretchade dom.

Sommrig bild från ridlägret när tjejerna busade med hästarna, kolla Stelpas trav! :O

Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0