2012-03-30 @ 19:51:14

Jossan ska va tyst!

Hej!

Ja, idag regnade det när vi åkte till stallet men det blev ganska fint väder när vi väl gick ut. Ja gjorde om Stelpas nosgrimma till en nästan engesk nosgrimma genom att höja och spänna ut det så mycket som det gick. Det fungerade ganska bra, anledningen till att jag gjorde så är att som många kanse vet så trasslar bettet in såg så mycket i nosgrimman. Sen var jag inte säker på om hon skulle fungera utan nät vi red ut.

Vi började rida på banan och det gick bra för mig och Stelpa. Hon både töltade, trvade och galopperade jätte fint bitvis ;) Sen flyttade hon jätte lungt och fint okså :D
Sen red vi ut och tog döskallerundan, perfekt tränings runda när man vill köra lite tempo. Det gick riktigt bra för båda två. Stelpa fortsatte hålla sina gångarter någorlunda spearerade och gick väldigt fint. Atli fölt fram i både tölt och ökad trav, och var väldigt fin i nertagningarna till tölt :)
Så efter en bit så kände sig båda ganska klara och vi bestämde oss för att galoppera lite istället. Det blev fyra galopper och hästarna verkade gilla det, var ett tag sen de fick rejsa på riktigt.
Stelpa tog lite pass och lite fel galopp och Atli tog korsgalopp en gång men det gjorde inget.

Sen var det skogen hem så då skrittade vi. och det är nu vi kommer till förklaringen av dagens rubrik. Jo såhär var det, när vi red där igenom skogen så sa Jossan att hon hoppades att de aldrig skulle göra något kalhygge av det, båda vänder huvuderna åt höger och ser att ca 50 meter bort så har de visst gjort ett kalhygge... Sen började det slask regna/snöa och Jossan säger på skämt, "jag lovar att det kommer vara typ 10 cm snö imorron", tror ni inte att det då börjar ösa ner snöflingor stora som femkronor...

Konstigt sammanträffande att det alltid går bra för oss under samma rid pass och Jossan borde se upp med vad hon säger i fortsättningen.

Nu när det snöar så slänger vi in lite vinter-bilder :P


Kram Jossan och Julia

PS. Kan också medela att film inlägget är uppdaterat ;)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0