2012-03-03 @ 18:06:23

Tävlingen

Hej!

Japp, idag var det dags igen. Upp tidigt på morgonen och iväg. Vi gick upp vid 5 när vi åkte från stan, efter att ha hämtat transport, så var vi 45 min sen enligt vad jag räknat. Sen kom vi en timme förtidigt, meeen hellre för tidigt än försent. Lastningen gick bra och mamma var jätte duktig, när Stelpa försökte gå på sida så sa hon åt henne.
Sen gick allt av bara farten, inchekning, urlastning, ryttarmöte, framridning osv. Men när vi väl skulle in i ridhuset så var jag ganska nervös, jag trodde inte Stelpa skulle vilja gå in där själv alls men det gjorde hon. Och hon gjorde precis som hon skulle så jag är jätte nöjd med henne :) Det gick mycket bättre än jag trodde, allt bara gick liksom.
Vi var bara 3 st i min klass men det blev en andraplats :) Och poängen låg runt 7, nånting tror jag, men man bedöms på en skala från 5 - 10. Men det blev en blå rosett med hem :D
Sen fick hon något spel när vi skulle lasta på hemvägen. Så fort jag började gå mot transporten så ställde hon sig på bakbenen. Men tillslut kom vi fram till transporten och då gick hon bara in. Konstigt, jag trodde att hon inte vill gå in i transporten och att det ar därför hon protesterade, men det verkade ju inte vara något problem så jag är lite förvirrad över det där :S
Men i vilket fall som helst så är jag JÄTTE nöjd med henne, hon skötte sig bra i helhet. Bild på henne i transporten, hoppas att mamma fick några bra bilder också men hon måste framkalla dom först, så vi får se ;)
Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0