2012-05-25 @ 17:09:34

Det fungerar igen! :D

Hej!
Ja först så måste jag bara hylla det underbara vädret, sjuk varmt men ändå hellre de faktiskt än kallt. Idag ska jag och Jossan ut och jogga med hästarna så ska snart iväg men tänkte bara skriva ett kort inlägg om igår ;)
Jo det gick hur bra som helst. Det tog en liten stund att värma upp men Stelpa fattade den nya övningen fort, den nya grejen är att gå ställd hela tiden, jag ska ha handen mot låter och mindre volter. Och sen när hon var uppvärmd så gick hon som jag vet inte vad. Jobbade med ryggen, låg avslappnad form och bara flöt fram i ren tölt. Åhhh, sååååå skönt att bara känna att hästen kan, ibland i alla fall.
Traven var inte så bra på banan så när vi gick ut på vägen satte jag på 190 gram bootsen och traven blev mycket bättre. Den var så kort och struttig på banan men sen när vi kom ut så längde hon mer och mer på stegen och travade riktigt snyggt ibland. Galopp och skritt övergångarna går också riktigt bra, de går snabbt men är ändå mjuka. Tror det kommer bli bra det här för fatta galopp från skritt var heller inget problem. Och min häst börjar förstå vad höger galopp är också, helt amazing!
Lite bra trav vart det på lektionen ändå ;)
Nu måste jag dra, Kram Julia!

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0