2012-05-03 @ 16:00:00

Domarkommentarerna

Hej!
Det är ju ganska sent nu men tänkte i alla fall skriva vad jag fick för poäng för gångarterna och kommentarerna på tävlingen ;)

Tölt: 4.0, 4.5 och 3.0. Kommentarerna var passtaktig, på framdelen, lite stel ibland, lite små rörelser. Annars ok takt och ok form.
Det kan jag nog hålla med om, det var ju inte världen bästa tölt och jag vet att Stelpa kan mer. Men hon skulle orka ett helt varv så jag krävde ju inte något speciellt.

Trav: 4.5 från alla domare. Lågt sväv, lite otaktig och hög form. Ok takt och bra tempo.
Kan nog hålla med där också, med tanke på att jag aldrig jobbat form i traven eftersom det knappt går att ta i henne så är det inte så konstigt att de tycker hon gick högt med huvet. Så mycket sväv var det nog inte heller och takten förstår jag med tanke på att det var halvt galopp i början. Jag är lite förvånad över poängen och kommentaren bra tempo, det hade jag inte väntat mig så det var ju kul :)

Skritt: 5.0, 3.5 och 4.0. Lite passtakt och ojämnt tempo. Annars bra takt, ok steglängd och bra tempo.
Ja det är ju ganska olika poäng, men jag vet att hon taktade lite några gånger annars så är jag nöjd med henne i skritten.

Galopp: 5.0, 5.0 och 4.5. Svagt sväv, hög form, lite stel. Annars ok takt och bra tempo.
Ja, är lite förvånad över dessa poäng också. Jag vågade ju inte driva på i början så det är ju lite kul att de gillade tempot. Hög form kan jag hålla med om och det var kanske inte den bästa galoppen jag tagit med henne. Men att alla skrev ok takt var lite kul eftersom jag haft lite svårt med den. Jag måste sitta ner och driva ordentligt då och det har jag lite svårt för men lyckades tydligen nu ;P

Haha, ja som ni ser så vart det ju en del kommentarer om passtakt :P Och ja, det är ganska så mycket pass i den hästen. Har fått höra det från flera tränare att det nog kan bli en liten passloppa och det ska vi väll försöka med, när alla andra gångarter sitter... :P
PASSTAKT!
(bilden är från Sara lektionen, inte tävlingen)
Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0