2012-05-20 @ 00:34:16

Full rulle!

Hallå!
Ja, idag har det varit full rulle hela dagen!
Jag vaknade och hann knappt äta frukost innan jag skulle ut och hjälpa mamma spadvända trädgårdslandet sammtidigt som jag skulle hjälpa min bror och hans kompis att göra pankakor.
Sen lekte jag en stund med hunden sen så var jag "barnvakt" i stallet, sen gick vi hem och åt och sen gick jag och mamma ut och red.

Det gick bra idag :) Tölten var jätte fin på banan men han ville inte alls ute. Traven var stel på banan men jätte fin ute! Idag kunde han köra alla tempon trav utan galoppinslag också ;)
Galoppen tycker jag e riktigt fin nu! Känns som om han verklif´gen tar i med rumpan iaf!

För mamma gick det bra hon töltade bra när Stelpa väl värmt upp och traven var kanske inte så stadig men den blev också bättre. I galoppen så tror jag inte att dom fokuserade på någonting utan bara körde ;)
Mamma tycker verkligen om Stelpa! Hon tyker Atli är snygg men ALDELES för stor! Haha! Jag förstår inte vad hon menar...? :P Hon vill också tro att Stelpa gillar henne ;) Det gör hon väl eftersom det är godis och ta-det-lungt-tanten ;)

Jag har fått besked om att jag ska få vara funktionär på NM iallafall! Jag tror att det kommer att bli skit kul! Man får jobba lite överallt men man kommer alltid få ett pass vid banan per dag! Härligt! :D

Har nästan bokat lektion med Sara också! Ska bara kolla om vi kan få hyra banan som vi var på förra gången igen :)

Sen har både jag och Julia hållt på med den kommande designen på våran sida! Kommer bli bra det!

Litet smakprov på bilderna som vi tod i fredags! :) (oredigerade..)


Ren svans(!)




Kram! Jossan

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0