2012-05-31 @ 23:37:25

Jag borde man orkar inte...

Hallå!
Ja jag borde ta och ladda upp dom där bilderna som vi tog igår. Men jag orkar inte kanske det blir några imorgon ;) är faktiskt riktigt stolt över hur min häst gick igår!

Än en gång så gick han riktigt bra i tölten igår! Galoppen var helt okej men traven var snudd på värde lös... Nej det var den verkligen inte men jag har ganska höga krav på den nu eftersom jag vet att den kan gå mycket bättre!
Det var det där med att han blandar in den där galoppen igen.. Förut så gjorde han det inte på volt men nu har det börjat där med. Rätt som det är flyger framdelen i luften och han ska galoppera på en 5 m volt... Korkhäst...

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller... Jag märker ju skillnad på galoppen när jag tar den ifrån trav när han har sin storhäst trav. Galoppen kommer mycket mer från baken sen men istället blir det omöjligt att trava en hel volt utan att han ska flyga i galopp.

Problemet är att det visar sig aldrig när jag rider för Sara.. Hmm.. Jag får fundera.

Men iaf så känner jag just nu att jag bara vill sitta och tölta på min häst! Han är så jäkla underbar i den just nu! Gaah! Love it!
Men det betyder också att jag har inte har någonting att skylla på för att jag inte sitter som jag borde... Nu när han går bra och jag har tränat mitt muskelminne lite så behöver jag inte ha fult fokus på hästen i varenda steg och då måste jag börja tänka på mig själv...
Blä! Det är så jobbigt! Men jag tror iaf att jag har förbättrat mig lite iaf :) det är bara lite finslip kvar nu (enligt mig, andra skulle nog inte kalla det finslip) :)

Åh vad jag vill tävla!! :D jag vet att jag inte ska tänka så här men jag gör det ändå. Jag är så sjukt taggad till upplandsmästerskapen! :D
Grejen är att det är inte placeringen som är viktig längre utan det är poängen :) jag vill slå det jag hade sist ;) och det lägsta var 3,5 så nu ska vi få över 4,0 i alla gångarter! Det hoppas jag inte blir så svårt och så länge vi inte faller tillbaka i någon jätte svacka innan dess så tror jag att vi kommer klara det lätt!
Han hade ju redan över 4,5 i trav, galopp och skritt på första tävlingen ;)
Men vi fick i snitt 4,0 rätt igenom för tölten på sista tävlingen så nu vill jag ha 4,0 eller högre ;) inga treor!!
Det positiva är ju att jag bara ska tölta "ett varv" (lite mer än ett varv) den här gången eftersom jag ska rida V5 :)

Jääätte taggaaad!!! :D :D

Kram! Jossan

(de ända bilderna jag har på min iPad)

 


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0